Selena Gómez i Chris Evans tenen un romanç?

Este dijous, l'actor de Marvel va començar a seguir en Instagram a la cantant i les especulacions no es van fer esperar entre els seus fans

Selena Gómez i Chris Evans han donat de què parlar entre els seus seguidors en les últimes hores i es van tornar tendència en xarxes socials, després que el ‘Capitán América’ començara a seguir a la cantant en Instagram, i després que fa poc, ella confessara estar ‘enamorada’ de l'actor.

Tenen un romanç?

 

“M'agrada Chris Evans. No és bonic? És molt bonic”, va revelar Selena durant una aparició en el programa 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', al que el presentador va dir “Crec que t'estimarà”.
I és que després que l'actor de Marvel començara a seguir a la intèrpret de “Baila conmigo”, els seguidors de tots dos van començar a especular sobre l'existència d'un possible romanç entre els famosos, rumors que van créixer després de l'aparició d'unes suposades fotografies en els quals Gómez i Evans haurien sigut captats junts en un restaurant.


Va ser a través de Twitter on van començar a circular les imatges en les quals apareixen la cantant i l'actor abandonant el mateix estudi d'enregistrament a Los Angeles, Califòrnia, el passat 1 d'octubre, mateix dia en què suposadament van sopar junts en un restaurant.No obstant això, més enllà de la nova interacció en Instagram i les fotos, cap dels dos ha parlat sobre una relació més enllà de les xarxes socials i menys d'un romanç, encara que la idea aparentment emociona als seus milions de fans.


Altres rumors apunten al fet que Selena i Evans podrien estar treballant junts en un nou projecte, encara que ara com ara només queda esperar a veure com es van donant les coses entre ells, i veure si és veritat que tenen una amistat, projectes de treball o fins i tot un romanç.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Susanna Griso i Joaquín Güell, dos divorciats d'or" "Preocupació per la salut de Laura Valenzuela: «Va ser un món per a ella»"