Sonsoles Suárez, filla d'Adolfo Suárez, i Paulo Wilson se separen després de vint anys junts

Tots dos porten vides separades però no es divorciaran ni separaran legalment
Sonsóles Suárez i Paulo Wilson | EspañaDiario.es

 

La filla del ja mort expresident del Govern Adolfo Suárez, Sonsoles Suárez i Paulo Wilson han trencat la seua relació després de vint anys juntscinc d'ells de matrimoni. Encara que de moment es desconeixen els motius de la ruptura, 'Vanitatis' - mitjà que ha donat a conéixer la notícia - ha apuntat al fet que no han existit «terceres persones» i que va ser una decisió «de mutu acord».

Una notícia com menys inesperada i que, com ja és habitual en la filla de l'expresident, s'ha portat en la més absoluta discreció. No obstant això,el que més ha cridat l'atenció és que la parella no es divorciarà: «La separació és física, així ho han decidit tots dos. Encara que no pensen en una reconciliació, no tenen intenció de separar-se legalment ni de divorciar-se».

«Sonsoles i Paulo van decidir separar-se fa uns mesos de mute acord. És alguna cosa que sabem molt poques persones», revelava la font al citat mitjà, afegint que s'ha tractat d'una ruptura molt pacífica i que tant Sonsoles com Wilson mantenen una bona relació: «Malgrat la separació, tots dos es porten molt bé i seguixen mantenint contacte».

No obstant això, la veritat és que les alarmes entorn d'una possible ruptura ja havien saltat perquè recentment se'ls ha vist amb altres persones i mentre que Sonsoles era vista molt afectuosa amb un altre home en La Moralitat, Paulo feia el mateix i es deixava vore en la discoteca Snobissimo acompanyat d'una «atractiva morena».

Sonsóles Suárez i Paulo Wilson paseando | EspañaDiario.es

Dos dècadas junts

En 1992, la periodista Sonsoles Suárez va contraure matrimoni amb Pocholo Martínez-Bordiú, matrimoni que va acabar dos anys després. Després de la seua ruptura, la filla de l'expresident Adolfo Suárez va conéixer a Paulo i després de catorze anys de relació, en 2012, van decidir donar-se el «sí, vull».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'abric d'1.500 euros amb el qual Carme Forcadell es va presentar en el Tribunal Suprem"