Susanna Griso i Joaquín Güell, dos divorciats d'or

Unes imatges reflecteixen la bona sintonia que hi ha entre ells i, qui sap, potser una complicitat més especial
Susanna Griso y Joaquín Güell | GTRES

Susanna Griso i Carles Torras es van separar a la fi de 2020 després de 23 anys casats. Des de llavors, la presentadora de ‘Espejo Público’ no ha perdut el somriure ni un sol moment i ha mostrat la seua millor cara enfront de la premsa quan li preguntava per la seua situació sentimental. 

Este dimecres, la periodista va tornar a la portada de la revista Hola! amb unes fotografies que demostren l'amistat especial que ha entaulat amb Joaquín Güell, empresari i exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo.


Les imatges reflecteixen la bona sintonia que hi ha entre ells i, qui sap, potser una complicitat més especial.

Com és habitual, Susanna Griso es va mostrar d'allò més discreta quan els reporters li van preguntar per les imatges al costat de Güell. Sense poder parar de riure, la presentadora va exclamar un sonor "quin horror, per favor!", en veure's envoltada de cambres. Quan li van esmentar el nom de l'empresari que sale en les fotos al seu costat, va assegurar rotunda i divertida: "Res, no tinc res a dir, no diré res".


Atònita, Susanna va optar per guardar silenci i no contestar a cap de les preguntes. En veure el cotxe que l'esperava al carrer, es va deslliurar de la premsa. D'esta manera, es desconeix si la presentadora de televisió ha refet la seua vida sentimental o simplement es tracta d'un amic amb el qual li agrada passar el temps.


Fonts pròximes a la parella asseguren a ABC que tots dos comparteixen amics en comú i que van ser enxampats en un d'aqueixos plans conjunts. De moment no volen parlar d'alguna cosa més entre ells a pesar que conten que hi ha molta afinitat i tots dos divorciats comparteixen moltes aficions. Griso ha arrancat la temporada -després de passar l'estiu amb amics i família- batent rècords d'audiència.


Güell famós financer i hereu d'una de les grans fortunes catalanes diuen que és un home molt culte i divertit. I encara que s'ha deixat veure amb la vídua Xandra Falcó, diuen que són només amics. Tot apunta al fet que podríem estar davant el romanç de l'hivern. I és que són dos atractius divorciats d'or.

Quan van començar els rumors sobre una possible relació, la presentadora d'Antena 3 va assegurar a 'Vanitatis' que només hi ha una bona amistat entre ells. El seu entorn assegura que tenen un projecte en comú entre mans del qual no es coneixen detalls. "El que em faltava. Som només amics. Tenim moltes amistats en comú. Pobre Joaco! Cada dia li pengen una núvia diferent!". 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació per la salut de Laura Valenzuela: «Va ser un món per a ella»" "David Bustamante confessa les seues dificultats econòmiques i com les fa front"