Tamara Falcó presumeix de cul en bikini després de perdre 20 quilos

La filla d'Isabel Preysler ha disfrutat d'uns dies de relax en l'illa Mosquito, en el Carib, on s'ha casat la seua germana Ana Boyer

Tamara Falcó ha presumit en les seues xarxes socials de la seua estància en les platges paradisíacas d'illa Mosquito, el lloc del Carib escollit per la seua germana Ana Boyer per a casar-se amb el tenista Fernando Verdasco.

Però no només d'açò ha presumit Tamara sinó també d'un gran cos. La filla d'Isable Preysler i el marquès de Griñón, ha posat d'esquena i en bikini mostrant el seu cul i la seua gran transformació física.

20 quilos menys en un any

I és que cal recordar que en l'últim any ha perdut quasi 20 quilos a força de dietes i molt exercici. Com ella mateixa feia públic fa poc més d'un any, pateix hipotiroïdisme, malaltia que la va fer engreixar bastant.

Entre altres mesures, l'estiu passat, va ser vista en la clínica Buchinger de Marbella al costat de la seua mare i Mario Vargas Llosa. El centre és conegut pels seus mètodes per a perdre pes i cuidar l'aparença física.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El dur final d'embaràs de Tamara Gorro després d'un mes de tancament" "FOTO BOMBA: Lucía Rivera es queda en roba interior i encén les xarxes"