Tamara Gorro torna a xafar el carrer després d'un mes tancada

La col·laboradora televisiva va patir problemes en el seu embaràs

Després d'una tempesta sempre arriba la calma. Açò millor que ningú ho ha pogut comprovar Tamara Gorro, qui fa poc més d'un mes va causar el pànic entre els seus seguidors, en vore's obligada a ingressar d'urgència en l'hospital, a causa d'unes complicacions amb el seu avançat embaràs, el qual semblava que podia desenvolupar-se de manera prematura.

Per eixe motiu, va haver d'estar ingressada en l'hospital durant quatre dies, moment en què va rebre l'alta, però amb la instrucció que es quedara tot el mes de novembre en repòs absolut a casa. Una vegada superat este delicat tram, la que fora protagonista en ‘Mujeres i Hombres i Viceversa’ ha vist un raig de llum, podent xafar, de nou, el carrer.

La seua felicitat l'ha volgut compartir amb tots els seus fidels seguidors, els qui han disfrutat de la imatge publicada per la col·laboradora televisiva. En ella, es veu a Tamara en la seua màxima felicitat, amb la seua panxa a punt per a donar a llum al seu pròxim fill, i acompanyant-la del text «després d'un mes tancada a casa, eixir encara que siga al metge em fa sentir lliure».

8 mesos amb els 'iaios'

El moment cim de l'embaràs s'acosta i Tamara ho disfruta a cada instant. Per a celebrar els seus 8 mesos d'embaràs, va publicar una imatge en roba interior i acompanyada dels seus pares, els qui disfrutaven de la seua companyia i mostrava la seua ànsia per tenir, finalment, al nou membre de la família.

La fotografia, com no podia ser d'una altra manera, va venir acompanyada per un dedicatòria als futurs avis, en la qual resava «celebrant-ho al costat d'ells, envoltada de felicitat. Anhelava per vore'ls, gaudir-los, sentir-los. El millor està per arribar. Vos estime yayitos!

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO BOMBA: Lucía Rivera es queda en roba interior i encén les xarxes" "PUJA LA TEMPERATURA: Gloria Camila es fotografia totalment despulla en el llit"