Tania Llasera torna a provocar polèmica en les xarxes amb un posat en biquini

La presentadora ha volgut reivindicar els quilos de més amb unes fotos en les xarxes a on apareix en biquini, cosa que ha sigut criticada per alguns dels seus seguidors
Tania Llasera ha mostrat el seu cos en un biquini roig| INSTAGRAM

 

Tania Llasera sempre s’ha mostrat natural i acostuma a ensenyar sense complexos tots els aspectes de la seua vida privada, a pesar de les crítiques a què es puga exposar. Esta volta, ha tocat un tema controvertit, l’aspecte físic i els quilos de més, i ho ha fet d’una manera divertida i sense vergonya: mostrant-se en biquini en unes fotografies que ha compartit en Instagram. 

 

Les seues imatges han provocat tota classe de comentaris, des dels positius que agraïren a la presentadora el seu intent per normalitzar els físics més grossets, fins als qui han assegurat que «el sobrepés no és ni bonico ni saludable»

 

La presentadora es mostra al natural baix el hashtag «la meua cel·lulitis l'ensenye jo»

Abans d'anar-se'n de vacacions, la presentadora ja va sorprendre als seus seguidors ensenyant el seu físic vestida en un biquini d’estampat 'animal print’, amb la promesa que quan tornara de vacacions ho faria de nou per a presumir dels quilos que hauria guanyat durant les vacacions. I ha complit la seua promesa. Amb unes imatges a on apareix amb un biquini roig, Tània Llàsera ha presumit de corbes: «El que vaig prometre, posat per sorpresa amb quilos de més postvacacionals i biquini roig per a alegrar-me».

Alguns internautes li recriminen la seua actitud

Els comentaris han sigut molt diversos, tant positius, alabant l’autoestima i valentia de la presentadora, com negatius, reclamant-li més responsabilitat: «El sobrepés no és ni bonico ni saludable, ja n'hi ha prou de ser políticament correctes», «Li dones molt de 'bombo' a això d’estar grosseta», «Dius que eres feliç amb estos quilos de més però parlant sempre del tema fas vore que sí que t'importa i t’acomplexa», «A ningú li agrada estar gros i crec que a tu menys, amb el cos que tenies».

Després de les crítiques rebudes, la presentadora ha compartit noves imatges i ha volgut acabar amb la polèmica amb un nou missatge reivindicatiu: «Estic potent i ho sé, estic grosseta i no plena de complexos i això, xiques, pareix que xoca. Jo no pretenc fer apologia de res, ni fer-li vergonya a ningú —els meus germans patixen—. Només pense que el més saludable del món de les xarxes socials és poder arribar a les persones. La idea darrere d'estos vídeos i dels posats per sorpresa en biquini estos dies és la de normalitzar la cel·lulitis i les dones de totes les mides».

La presentadora ha continuat assegurant que «el més saludable per a la teua ànima és estar còmoda en la teua pell, en el teu cos i, a voltes, això costa vore-ho en este aparador de posats i vacacions ideals. Deixem d'amagar-nos perquè siga com siga, miraculosament, donem la talla cada dia com a persones. Normalitzem allò que és normal, per favor».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La desesperació de Miriam Sánchez per a conseguir diners" "La causa de la lesió cerebral de Kike, el fill de Bertín, que et deixarà de pedra"