La tardança de Rocío Flores i la 'pulleta' de Gloria Mohedano a Rocío Carrasco en l'homenatge a la Jurado

Homenatge a Rocío Jurado en Chipiona pel que seria el seu 77 aniversari

Rocío Jurado compliria 77 anys i és per això que la família Ortega i els Mohedano han organitzat un esdeveniment per a homenatjar-la en Chipiona. Rocío Flores ha arribat tart a l'homenatge, una cosa que crida prou l'atenció, igual que l'absència de Rocío Carrasco. Qui no es queda callada de cara a Rocío Carrasco és la seua tia Gloria Mohedano que li tira la 'pulleta'.

La raó de què Rocío Flores haja arribat tart a l'homenatge a la seua iaia

Gloria Camila Ortega ens conta que la raó per la qual Rocío Flores no ha acudit és que tenia un compromís professional, però que té la intenció d'estar més tard: "Millor tard que no aparega", revela a la reportera del programa de Telecinco 'Socialité' i tant ha arribat tard.

De Gloria Mohedano a la seua neboda Rocío Carrasco

'Socialitré' també ha pogut parlar amb Gloria Mohedano, que no ha dubtat a llançar una 'pulleta' contra la seua neboda, Rocío Carrasco per la seua absència: "Estem els que hem d'estar, els que volen estar. A Rocío Jurado li hauria fet il·lusió que estiguérem tots junts". A més, respecte al que es compta d'ella últimament, confessa que "no és agradable que diguen coses de tu en els mitjans".

Així ha estat l'acte homenatge a Rocío Jurado

Una salve rociera, el ball de Gloria Ortega i el seu pare José Ortega Cano al ritme de 'Como yo te amo', les llàgrimes de Gloria Mohedano després de donar un discurs sobre les seues vivències amb Rocío jurat, l'abraçada amb el seu germà Amador Mohedano... tot el que ha succeït en este actor homenatge a 'la més gran' en la germanor de la Rosada.

Felicitacions a Rocío Jurado en Twitter

Hui Rocío Jurado havera complit 77 anys i nombres persones han volgut felicitar-la per es xarxes socials.

<

>

TWITTER

>

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sonia Ferrer revela el pitjor moment de la seua vida" "La gran mentida d'Ainhoa Arteta veu la llum sobre el seu matrimoni amb Matías Urrea"