“La televisió li va oferir molts diners perquè parlara malament de mi”

Així parla el cantant, David Bustamante, sobre el seu company i “amic” d'Operación Triunfo', Álex Casademunt


La revista ‘HOLA! ha publicat la primera part de les memòries de David Bustamante per a posar per primera vegada amb la seua parella Yana Olina i parlar de molts temes que fins llavors no havia tractat públicament.


El cantant, que es va donar a conéixer en la primera edició d'OT, ha donat detalls de les seues grans pèrdues econòmiques, de la seua vertadera relació amb Paula Echevarría i dels ardits que es van utilitzar per a enfrontar-li públicament amb el seu amic Álex Casademunt.


Segons Bustamante, la suposada mala relació entre ells era una farsa. “Ens van intentar enfrontar, la televisió li va oferir molts diners perquè parlara malament de mi”, ha revelat, un episodi que li va semblar “salvatge”.

EFECTES DE LA PANDÈMIA

 

D'altra banda, el càntabre de 39 anys ha reconegut que la pandèmia no sols l'ha afectat en el pla personal, sinó que també el va deixar afonat físicament i anímicament. “Vaig tocar fons. Em vaig veure amb sobrepés, vaig perdre la forma... Em vaig passar tres mesos tancat en un pis”, ha declarat.


A més, la situació “li va rebentar”: “Vaig caure al fang, em vaig veure com mai en l'espill, no em reconeixia”.
Respecte a com va acabar la seua relació de 13 anys amb la mare de la seua filla Daniella, l'actriu

RELACIÓ AMB PAULA ECHEVERRÍA 

 

Paula Echevarría, el cantant ha sigut categòric. “Es va acabar l'amor, no va passar gens greu” i “no hi ha rancor”, ha explicat. De fet, parlen tots els dies i ho va fer també just quan estava donant a llum, encara que òbviament la seua resposta va ser “David, ara no puc parlar”.

S'HA ENFRONTAT EN ELS TRIBUNALS AL SEU EXASSESSOR FRANCISCO MANJÓN

 

A pesar que celebra les seues dos dècades en la música que li han recompensat amb vint discos de platí, més de dos milions de discos venuts i més de 900 concerts, els últims cinc anys han sigut una batalla per a Bustamante. Un període en el qual s'ha enfrontat en els tribunals al seu exassessor Francisco Manjón, contra el qual ha perdut la demanda que li va interposar.


Signava els documents amb la total confiança que tenia depositada en la persona que portava les meues coses. Això m'ha suposat moltes pèrdues econòmiques”, ha reconegut. Tanmateix, acata la sentència i no recorrerà.

RELACIÓ AMB YANA OLINA 


Eixa època ja va passar i Bustamante només vol oblidar-la. Ara diu viure la millor etapa de la seua vida. S'ha mudat als afores de Madrid amb la seua núvia, la ballarina Yana Olina, de 33 anys, a la qual va conéixer en el programa en el qual no volia participar al principi, 'Bailando con las estrellas'. Ja fa tres anys que estan junts i “sense un sol clot”, celebra.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores publica les imatges de l'etapa en què va perdre la seua mare" "El motiu perquè es trenca la relació entre Kiko Rivera i la seua cosina Anabel Pantoja"