Vídeo: Adara, guanyadora de 'Gran Hermano Vip 7'

La guanyadora haurà de superar ara una situació personal molt complicada
Adara Molinero ha aconseguit abatre a Alba Carrillo | Telecinco

Mila Ximénez es conformava amb una tercera posició a l'inici de la nit, mentres els telèfons seguien actius per a seguir recolzant a Adara Molinero i Alba Carrillo, que lluitaven per guanyar el maletí final del concurs de telerealitat de Telecinco. Els percentatges estaven molt igualats i no ha sigut fins a l'últim moment que l'audiència s'ha acabat decantant per una d'elles, Adara Molinero.

Jorge Javier Vázquez destacava alguns dels ítems que han convertit a Adara en guanyadora de l'edició. Ha compartit amb els espectadors una història d'amor clandestina, ha defensat als seus amics i ha conseguit el que és encara més difícil, fer-se amiga dels seus enemics.

Amb un futur incert fora del concurs

Durant la gala, la mare de la guanyadora es mostrava seria, conscient de tot el que quedava encara per resoldre fora del concurs. La seua relació amb Hugo Sierra es dóna pràcticament per trencada i, al mateix temps, amb certa reticència. Pareix que el seu idil·li amb Gianmarco Onestini tira endavant. Sense dubte queden molts dies en els que la guanyadora de 'Gran Hermano 7' seguirà sent la protagonista de les portades de les revistes i els programes del cor de Telecinco.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Reapareix Eva González davant d'un dels seus pitjors moments de la seua vida" "Belén Esteban aporta noves dades del conflicte entre Rocío Carrasco i la seua filla"