Vídeo: La 'cobra' de Gianmarco i Adara, protagonista del seu reencontre

El concursant italià no ha volgut besar a la guanyadora del reality
Adara i Gianmarco van protagonitzar una història d'amor dins de 'GH VIP', que pareix que no continua fora   | València Diari

La nit del dijous 26 es va emetre 'El Debate Final' de 'GH VIP 7' i este deixava sorpreses inesperades per als espectadors. Es va produir l'esperat reencontre entre Adara i Gianmarco, els enamorats de l'edició que dins de la casa de Guadalix es 'van menjar' a besos, que va ser més gelat del que s'esperava.

La sorprenent 'cobra'

Fora del concurs pareix que la seua relació no va bé i hi ha un clar distanciament entre els dos. Un clar exemple d'este poc afecte ha sigut la 'cobra' que ell li ha fet a la guanyadora del concurs. Al principi del programa, el presentador Jordi González ha donat la benvinguda a Adara, qui ha entrat al plató entre forts aplaudiments del públic i dels seus companys. La guanyadora de 'GH VIP 7' s'ha posat al costat de Gianmarco, amb qui s'ha pegat dos besos en la galta. Este acte ha sorprés a tots els companys que han demanat que es besaren.
 

Distanciament entre Adara i Gianmarco

Adara, deixant de costat la seua vergonya, s'ha animat a besar a l'italià en la boca. Però Gianmarco li ha fet una 'cobra' que ha deixat sorprés a tot el plató. Una actitud que ell ha justificat explicant que «hi ha tensió i no s'ha de forçar res», però ella ha contestat dient: «Comencem bé...».
 
 
Jordi ha volgut saber el perquè d'esta actitud i Gianmarco li ha explicat que està enfadat i desil·lusionat amb el que havia passat des que el concurs havia acabat. Les seues faltes d'afecte han sigut les causants del malestar del concursant italià.
 
 
Després d'afirmar amb rotunditat que és necessari que es produïsca una conversació entre ells, la guanyadora ha reconegut que, després d'enterar-se d'alguns fets que li ha contat sa mare, desconfia un poc de Gianmarco. Però ha continuat afirmant que «sempre faré el que jo senta... Necessite parlar amb ell, que m'explique coses perquè ma mare m'ha dit cosetes i estic malament, estic confosa».
 
 
A demés, el Maestro Joao, amic dels dos, ha volgut ajudar-los, i va decidir intervindre explicant que «els dos estan nerviosos i jo crec que hi ha hagut poca comprensió entre els missatges que s'han enviat. Realment ho arreglaran».
 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El 'carxot' de Kiko Matamoros a Makoke després de la ruptura amb Tony Spina" "Ix a la llum el passat més fosc d'Antonio David"