Violeta Mangriñan confessa haver passat una infància molt dura

L'ex concursant de 'Superviventes' se sincera i relata la seua dura relació amb son pare

La valenciana Violeta Mangriñán és un dels personatges televisius més de moda en l'actualitat. El seu recent pas per 'Supervivientes' ha marcat un abans i un després en la seua vida. A banda de la seua ruptura amb Julen i la seua nova relació amb Fábio, l'exconcursant de 'Supervivientes' torna a estar al focus mediàtic a causa d'una de les seues confessions més dures.

Violeta va haver d'allunyar-se de sa germana i de sa mare

La que va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha revelat en la revista Lecturas, que la seua infància no ha sigut gens fàcil, ja que va haver de passar moments molt difícils com el divorci dels seus pares. Violeta ha reconegut que la seua relació amb son pare no ha sigut gens bona. A partir del divorci, ella va haver d'anar a viure amb son pare, mentres que sa germana menuda, Lila, se'n va anar amb sa mare. Eixa separació de sa germana no li va fer gens bé a la de la Vall d'Uixó.

El pare de Violeta no ha sigut un bon referent per a ella

La jove valenciana ha explicat que moltes voltes son pare era molt descuidat i s'oblidava d'ella, motiu pel que Violeta ha hagut de buscar-se la vida des de molt jove. Amb 20 anys Violeta va decidir anar-se'n de casa i, fins i tot, va demandar a son pare. La seua infància ha sigut molt dura a causa de la relació amb son pare, però l'exconcursant de 'Supervivientes' ha afirmat que ja l'ha perdonat.

Violeta va viure una infància molt dura | TELECINCO

 

Possible retorn a 'Supervivientes'

S'ha especulat molt amb el possible retorn de la valenciana en la següent edició del reallity, ja que va haver d'abandonar-lo per causes mèdiques. Altres concursants com Antonio Tejado, també van participar en dos edicions diferents pel mateix motiu. Sos pares s'oposen a la idea que sa filla torne a anar a Hondures considerant que la salut és el més important.

Violeta podria tornar en la pròxima edició de Supervivientes | Telecinco
 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Sálvame, a punt de dir adéu a una de les seues estreles" "ÚLTIMA HORA: Mor l'actor Arturo Fernández"