Alacant comprarà més de 5 milions de mascaretes per a un nou repartiment massiu

L'adquisició del material preventiu compta amb una inversió de 564.313,08 euros
Repartiran 5 milions | Pexels | Karolina Grabowska

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alacant ha aprovat este dimarts la compra de més de cinc milions de mascaretes per a fer nous repartiments massius entre tota la població i, d'eixa manera, facilitar la seua protecció davant de l'evolució de la pandèmia de coronarvirus.

«L'adquisició del material preventiu, amb una inversió de 564.313,08 euros, es fa a través d'una tramitació excepcional d'emergència davant de l'augment del número de contagiats, considerant-se un segon brot del Covid-19, i davant de l'autorització de l'estat alarma fins al 9 de maig de 2021», segons un comunicat del consistori.

A demés de la població i als col·lectius més vulnerables, s'atendran les necessitats de protecció del personal i usuaris dels servicis públics municipals. Segons la nota de premsa, «l'Ajuntament d'Alacant va ser un dels primers d'Espanya en repartir mascaretes entre la població, distribuint més d'un milió en l'abril passat, en l'inici de la desescalada, en finalitzar l'estat de confinament».

En una campanya ja «es va reforçar amb altres dos repartiments al juny i octubre passats, amb la distribució entre el col·lectiu de majors de 65 anys de més de 60.000 packs de quatre unitats per a previndre els contagis entre el sector de la població que presentava major risc de contagi i mortalitat pels efectes del coronavirus».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Generalitat estudiarà el dijous adoptar noves mesures per a la setmana que ve" "URGENT: 246 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"