Alfafar tanca zones públiques per evitar botellons amb persones d'altres poblacions

Després del decret de limitació de mobilitat nocturna de diversos municipis adjacents, nombrosos joves es traslladen a Alfafar


L’Ajuntament d’Alfafar, a causa de l'escalada en les dades positives de coronavirus, i la problemàtica derivada de la reglamentació aplicable als municipis adjacents, s'ha vist obligat a decretar el tancament de l'amfiteatre del parc de les palmeres i el cercle del parc 8 de març a fi d'evitar aglomeracions i botellons per l'afluència de persones d'altres poblacions.


Des de dimarts passat, 13 de juliol, els municipis confrontants de Sedaví i Benetússer, van ser inclosos en la llista de Conselleria amb toc de queda nocturn. Esta situació, que no contempla l'estructura i fluxos entre els municipis, ha generat que nombrosos grups de joves acudisquen a Alfafar, que no té la mobilitat nocturna limitada, a realitzar activitats d'oci nocturn.


L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que “esta realitat suposa un greu perill per a la salut de la població d'Alfafar i els propis joves, i per tant i pel principi de prudència malgrat no estar obligats, l'Ajuntament ha cregut oportú prendre esta mesura”.


Des de l’Ajuntament d’Alfafar se sol·licita el suport de l'administració autonòmica, així com el reforç de la Guàrdia Civil i les policies locals de tots els municipis per a complir i fer complir la llei.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de la meitat dels espanyols estan immunitzats contra el coronavirus" "Els turistes amb Covid a la Comunitat Valenciana guardaran quarantena al seu hotel"