Bars pròxims faciliten alcohol als estudiants aïllats a l'hotel covid de Mallorca

Subministren les begudes mitjançant poals lligats a llençols que són hissats pels balcons

La festa continua. La Policia Local de Palma ha informat este dimarts que diversos agents municipals s'han personat a l'hotel COVID de Palma arran de les "nombroses queixes de particulars i clients de l'hotel adjacent" pels sorolls i actes vandàlics dels estudiants de la península que es troben allí fent quarantena.

Segons fonts policials, els bars de la zona estan subministrant begudes alcohòliques als joves per mitjà de poals lligats als llençols a través dels balcons.


A la seua arribada a l'hotel, els agents van comprovar que els estudiants reprodueixen música a alt volum, criden i llancen objectes a la via pública.

Una vegada allí, s'han posat en contacte amb el personal de seguretat de l'establiment, que també li han fet arribar la seua preocupació, ja que pel que sembla des d'un bar confrontant se subministren begudes alcohòliques als confinats mitjançant poals lligats a llençols que eren hissats pels balcons.

Els treballadors asseguren que els joves no havien fet cas dels seus advertiments quan els van demanar que detingueren el seu comportament.


La dotació policial s'ha desplaçat al lloc on s'havia produït el llançament d'objectes, així com crits als vianants i en requerir als joves que deposaren la seua actitud, estos van obeir les indicacions dels agents.


Els macrobrots, originats a Mallorca per joves de viatges de fi de curs, ja acumulen 1.167 positius i afecten estudiants de huit comunitats autònomes. A l'hotel COVID de Palma este dimarts hi ha 64 positius i 14 ingressats entre els 249 estudiants aïllats.


Els joves localitzats a Mallorca han sigut traslladats en una ambulància del SAMU061 i a la seua arribada han sigut sotmesos a prova PCR. 64 han donat positiu per PCR i 185 han donat negatiu. La taxa de positivitat entre els joves és del 25,7%.


A més, 14 joves romanen actualment ingressats a l'Hospital Universitari Són Espases amb símptomes lleus.
La Conselleria de Salut va realitzar un rastreig massiu en tindre coneixement del brot i té detectats a un total de 265 joves provinents d'Andalusia (214), Madrid (21), País Basc (18) i Galícia (12) encara de viatge en diversos hotels de l'illa, que podrien haver tingut relació directa o indirecta amb el brot.


En l'actualitat, un total de 13 estudiants estan pendents de ser traslladats a l'Hotel Bellver. Per a estos estudiants que encara romanen als seus hotels s'ha establit un protocol de control en col·laboració amb la Delegació de Govern perquè queden aïllats a les seues habitacions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: Baixen els positius fins a 618 nous casos" "La meitat dels morts per la variant Delta del COVID-19 eren persones vacunades"