La celebraci贸 de les Falles 2020 continua sent una inc貌gnita

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que no est脿 gens clar que se celebren en juliol
La 'meditadora', tot un s铆mbol de la crisi del coronavirus, s'ha salvat de les flames | Ajuntament de Val猫ncia

La celebraci贸 de les Falles 2020 continua sent tota una inc貌gnita despr茅s de la seua cancel路laci贸 per la pand猫mia del coronavirus. A pesar de qu猫 l'Ajuntament de Val猫ncia no tard脿 ni 24 hores en anunciar una nova data, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que no est脿 gens clar que se celebren en juliol.

En este sentit, Puig ha afirmat, en declaracions a Televisi贸 Espanyola (TVE), que 芦l'Ajuntament va proposar celebrar-les a mitjan juliol, per貌 en estos moments 茅s molt aventurat saber qu猫 va a passar en els pr貌xims mesos. Est脿 la voluntat de celebrar enguany les Falles 2020, per貌 dep茅n molt de com sigam capa莽os de derrotar a esta pand猫mia禄.

El pla B, en octubre

Per aix貌, el pla B de la Generalitat Valenciana seria celebrar les Falles en octubre, aprofitant el pont, ja que el dia 9 茅s festiu en el territori valenci脿 i el 12, en tot l'Estat, que a dem茅s cau en cap de setmana. D'esta manera, la Plant脿 cauria en dijous i la crem脿, en dilluns.

Per貌 s贸n moltes les veus que s'oposen a esta nova data, ja que les Falles 2020 se solaparien amb les del 2021. S贸n moltes les comissions que fan l'elecci贸 de les seues falleres majors molt abans o que celebren la presentaci贸. A dem茅s, tamb茅 es retardaria l'elecci贸 de les Falleres Majors de Val猫ncia del 2021

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El que has de saber si et caduca el carnet de conduir durant l'estat d'alarma" "V铆deo: L'homenatge m茅s emotiu als sanitaris valencians"