La Comunitat Valenciana es planteja l'avançament de la segona dosi d'AstraZeneca fins a la desena setmana

La Conselleria de Sanitat ha citat a més de 76.000 persones majors de 60 anys per a la segona dosi d'AstraZeneca

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha citat per a la setmana vinent a més de 76.000 persones majors de 60 anys per a la segona dosi d'AstraZeneca. En la seua majoria, es tracta de persones que van rebre una anul·lació de la seua cita anterior amb l'objectiu de reubicar-los en un espai més pròxim al seu domicili després del desplegament de punts de vacunació realitzat el passat 24 de maig. En este mateix grup d'edat s'està plantejant l'avançament de la segona dosi fins a la desena setmana. A més, s'han reservat més de 68.000 dosis per a completar la pauta d'AstraZeneca en persones menors de 60 anys.

Durant la setmana vinent, la vacunació continuarà centrada en el grup de persones de 40 anys d'ara endavant, per als qui s'ha reservat la gran majoria de dosi de Pfizer, Moderna i Janssen.


La resta de dosi es destinaran a completar la vacunació amb recaptació de persones pendents, persones d'alt risc i altres col·lectius que, per alguna raó, no havien pogut rebre les seues dosis anteriorment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig celebra 'el gran avanç' de llevar la màscara, però demana continuar usant-la 'si" "Primer dia sense màscara al carrer després de més d'un any de pandèmia"