La Comunitat Valenciana registra 373 casos de contagis per coronavirus

Barceló demana prudència davant la modificació de la normativa sobre l'ús de les mascaretes

La Comunitat Valenciana ha registrat un total de 373 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens des de l'última actualització.

Del total de nous casos, 265 s'han registrat a la província de València, 21 en la de Castelló i 87 a la província d'Alacant. D'esta manera, la Comunitat Valenciana acumula un total de 399.997 positius, dels quals 41.400 a la província de Castelló, 149.356 a Alacant i 209.240 a la província de València, a més d'1 sense assignar.

A més, cal assenyalar que del total de nous casos, més d'un centenar corresponen a joves que han tornat a la Comunitat Valenciana després de participar en viatges de fi d'estudis en altres comunitats autònomes. Els equips de Salut Pública valencians continuen investigant estos brots, així com realitzant el seguiment de contactes.

Davant l'increment de casos registrats i la modificació de la normativa sobre l'ús de les màscares, la consellera Ana Barceló ha realitzat una crida la ciutadania a mantenir la calma i la prudència per a evitar l'increment en els contagis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les multes que queden vigents després de permetre anar sense màscara pel carrer" "Naix 'Arxiu Covid', la memòria d'una pandèmia a través d'imatges"