Continuen els botellots. Desallotgen un botellot de 300 persones a Xàbia

La Policia Nacional va haver d'actuar en la Plaça Honduras de València

Continuen els botellots en diferents punts de la Comunitat ValencianaLa delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha informat que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat han actuat durant la passada matinada en diversos punts de la Comunitat Valenciana per a impedir el consum d'alcohol en la via pública i en platges, la majoria de la província d'Alacant. A més, la Policia Nacional va procedir al desallotjament de la plaça d'Honduras de València per l'elevada afluència de persones. Per altra banda, a Castelló no s'han registrat incidents destacables.

Un gran treball per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

Gloria Calero ha destacat el treball de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per a evitar la propagació del virus i ha anunciat que es reforçaran els torns de nit en els nous municipis amb la mobilitat nocturna restringida.

Més desallotjaments

A Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, la Guàrdia Civil, al costat de patrulles de la Policia local, van desallotjar entre 200 i 300 persones que s'havien reunit per a consumir alcohol en el passeig tennista David Ferrer. L'Institut Armat també ha intervingut en diversos botellons localitzats al Campello, Muro de Alcoy, Altea o Torrevieja, estos últims amb una menor afluència de persones.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'EMA aprova la vacuna de Moderna per als menors d'entre 12 i 17 anys" "L'OCU avisa que es compren únicament els test d'autodiagnòstic COVID homologats"