Més de 2.600 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Des de l'inici de la pandèmia, 69.801 persones han mort a causa del coronavirus
El Ministeri ha informat de 686 defuncions per coronavirus | iStock

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimarts, 2 de març, amb 2.662 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.130.184 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 686 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 69.801, 192 més que des de l'última actualització.

Este dimarts, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 478. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Andalusia amb 103 morts, a poca distància de la segona, la Comunitat Valenciana, amb 90.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Puja el número de morts per Covid-19 en el territori valencià" "URGENT: Els nous brots de coronavirus en el territori valencià"