Espanya supera els 70.000 morts en la pandèmia i registra la xifra diària de contagis més baixa des d'agost

Des de l'inici de la pandèmia, 70.247 persones han mort a causa del coronavirus
El Ministeri ha informat de 722 defuncions per coronavirus | Europa Press

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimecres, 3 de març, amb 3.021 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.136.321 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 722 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 70.247, 444 més que des de l'última actualització.

Este dimecres, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.212. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Andalusia amb 128 morts, a poca distància de la segona, Madrid, amb 109.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Espectacular descens de brots en el territori valencià" "ÚLTIMA HORA: Nous contagis i morts en el territori valencià"