CSIF insta a Sanitat a que explique els protocols a seguir per a la vacunació

Ha recalcat que tant treballadors com usuaris necessiten «informació clara i ràpida»
CSIF insta a Sanitat a que explique els protocols a seguir per a la vacunació | Europa Press

El sindicat CSIF ha demanat a la Conselleria de Sanitat, durant la reunió del Consell de Salut valencià celebrat este dimarts, al fet que explique la logística i els protocols que ha establit per a la vacunació contra el Covid-19 a partir del pròxim diumenge.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha lamentat en un comunicat que «a escassos dies de l'inici, ja que el Ministeri de Sanitat va anunciar que començaria el diumenge 27, no han comunicat un sol detall sobre el pla de vacunació». Ha recalcat que tant treballadors com usuaris necessiten «informació clara i ràpida», ja que «el temps resulta fonamental, igual que l'organització i coordinació dels professionals per a l'administració de la vacuna».

El CSIF ha considerat fonamental la planificació, «de manera que existisca una dotació suficient de professionals sanitaris per a l'administració de la vacuna i un espai condicionat específicament en centres per a la seua recepció i emmagatzematge». No obstant això, la central sindical ha lamentat que a 22 de desembre no es dispose d'«una sola directriu per escrit del procés de vacunació».

El sindicat ha instat a Conselleria, en la reunió celebrada este dimarts, «la segona del Consell de Salut enguany tot i la gravetat de la situació sanitària, al fet que aplique la màxima transparència». També ha expressat el seu malestar per la falta de dades, de personal de la sanitat contagiat, el retard a subministrar-los, de la saturació en les UCI o de l'aparició de brots.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 285 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims 3 dies" "Puig insta a les companyies aèries a difondre les mesures del tancament perimetral"