Es podrà deixar d'usar la mascareta a l'aire lliure en els pròxims dies

Simón avança que "és molt probable" que "en no molts dies" es puga relaxar l'ús de màscara en exteriors
Fernando Simón ha explicat que la variant britànica s'expandeix a un ritme menor al que estava previst. | Europa Press

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, va comparéixer ahir per a analitzar l'evolució de la pandèmia a Espanya.

“No podem descartar que es vaja a observar un increment de casos en estos pròxims dies associats a estes concentracions que hem vist el cap de setmana passat”, ha assenyalat Simón.

No obstant això, l'expert sanitari ha explicat que a mesura que la campanya de vacunació continue en marxa, hi ha “menys probabilitat que hi haja un impacte greu” d'eixes aglomeracions.

D'altra banda, Fernando Simón també ha avançat que “és molt probable” que “en no molts dies” es puga relaxar l'ús de mascareta en els exteriors, en vista de la bona marxa de la campanya de vacunació contra la COVID-19 i la situació epidemiològica.

No obstant això, ha matisat que “no és bo donar dates per a la relaxació de mesures”. “Estem evolucionant molt bé, amb cobertures de vacunació molt bones i increment de població immunitzada, amb 7,2 milions de persones de la població amb la pauta completa de vacunació”, ha afegit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Roig, president del Villarreal, positiu en Covid" "Busquen xiquets de 6 mesos a 12 anys per a provar la vacuna de Pfizer"