Descobreixen un concert il·legal en el Terme Municipal de Villena

En el lloc es trobaven aproximadament 100 persones

En la vesprada d'ahir, agents pertanyents a la Guàrdia Civil i a la Policia Local de Villena van aixecar un total de 25 actes, la majoria d'elles per no respectar les mesures Covid, en un concert il·legal celebrat a l'interior d'un recinte d'hostaleria en el Terme Municipal de Villena.

En la vesprada d'ahir, la Guàrdia Civil d'Alacant va tenir coneixement que en un local de restauració del Terme Municipal de Villena es podrien estar incomplint les mesures soci sanitàries en vigor implantades amb motiu de l'actual situació de pandèmia.

Per això, agents pertanyents al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Villena al costat de diverses patrulles de la Policia Local de Villena van acudir al lloc a les 20.00 hores amb la finalitat de realitzar una inspecció. Una vegada en el lloc van poder comprovar com a l'aire lliure a l'interior del recinte s'estava celebrant un concert de música en directe amb aproximadament uns cent assistents, molts d'ells incomplint les citades mesures.

Finalment la inspecció es va saldar amb 10 actes per no fer ús de la màscara, 12 actes per no guardar la distància mínima de seguretat, 2 actes per desobediència a agents de l'autoritat i 1 per falta de respecte a agents de l'autoritat. D'igual forma, la propietària de l'establiment ha estat proposada per a sanció per no tenir autorització per al concert, no respectar l'aforament de l'establiment, permetre que no es respecte la distància de seguretat i permetre que no porten els assistents les màscares posades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una nova variant preocupant del coronavirus" "El president de la Generalitat anuncia una acceleració en el procés d'immunització"