Detecten un brot de coronavirus en el Centre de Salut d'Albatera amb 6 sanitaris contagiats

El centre de salut va activar ràpidament el protocol de confirmació a través de les proves PCR
Detectat un brot en el centre de salut d'Albatera | Pixabay

Els veïns del municipi d'Albatera, en la comarca del Baix Segura (Alacant), estan molt preocupats a causa del brot per coronavirus que s'ha originat en el consultori d'Atenció Primària de la localitat. En este centre de salut han donat positiu 6 persones entre personal sanitari i no sanitari.

Segons ha avançat el diari 'Información', els contagiats començaren a tindre símptomes este divendres, 6 de novembre, i ràpidament activaren el protocol de confirmació a través de les proves PCR. En tractar-se de personal essencial, els resultats de les mostres PCR tarden menys de 12 hores en ser comunicats.  

El centre de salut d'Albatera ha volgut transmetre tranquil·litat a la població, ja que s'han pres totes les mesures sanitàries i higièniques pertinents per evitar l'augment en la xifra de contagiats, mitjançant la desinfecció de l'edifici. 

El coordinador del centre mèdic, el doctor Manuel Quinto Martínez ha manifestat que cal pensar en «la necessitat d'humanitat, pensar en les persones que tenim al costat i, per descomptat, seguir les indicacions sanitàries: neteja i desinfecció de mans, ús de mascareta, guardar la distància de seguretat i respectar les normes en les reunions socials i familiars».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellen una festa il·legal en una nau industrial de Castelló" "Incompliment de les mesures sanitàries contra el Covid-19 en Alacant"