Una dona dona a llum a bessons i mor per coronavirus sense arribar a conéixer-los

Els bebés van nàixer prematurs, per cesària, i es troben en bon estat

Una dona de 46 anys, identificada com Paola Flores, va morir per complicacions del coronavirus 10 dies després d'haver donat a llum als seus bessons.

Els metges van avançar la cesària a la pacient perquè devien intubar-la a causa de la dificultat per a respirar i la mare no va arribar a conéixer als seus fills. Els bebés van nàixer prematurs, per cesària, i es troben en bon estat.La dona havia acudit a diversos tractaments de fertilitat per a quedar-se embarassada, i esta vegada ho havia aconseguit


Segons informa Clarín, els bessons, una xiqueta i un xiquet, tenen 16 dies de nascuts. Es troben ingressats en l'àrea de neonatologia de l'hospital Español, situat en la localitat de Godoy Cruz, Gran Mendoza. L'evolució dels xicotets és bona i reben nombroses visites de familiars, com el seu pare i la seua àvia, segons ha explicat el director de l'hospital, Walter Vázquez.


El centre hospitalari està commogut per com han transcorregut els fets. La dona havia acudit a diversos tractaments de fertilitat per a quedar-se embarassada, i esta vegada ho havia aconseguit.

No obstant això, al no estar vacunada, la seua salut va acabar afectada en contagiar-se de covid19, segons el rotatiu argentí. La dona, després de donar a llum, va morir al sisé dia d'haver ingressat.

Flores, segons les fonts consultades, va passar l'inici de la malaltia sense massa complicacions, però després va començar a saturar menys oxigen en sang i va ser traslladada a teràpia intensiva per a ser tractada.

"L'equip mèdic que l'assistia va resoldre que havia d'entubar-la i abans d'això calia realitzar el part, perquè corria risc la vida dels bebés”, va detallar el doctor Vázquez.

L'únic antecedent de risc que tenia la dona era obesitat

 

L'únic antecedent de risc que tenia la dona era obesitat. Cursava el seu sisé mes d'embaràs quan els metges de teràpia intensiva van decidir realitzar la cesària davant l'agreujament de la seua salut. Tant ella com el seu marit Matías, el pare dels bessons, van estar d'acord amb avançar el part.


Els bebés, després del part, van ser derivats a teràpia intensiva infantil i després a neonatologia. Des d'eixe moment són alimentats a través d'una sonda amb llet materna, del banc de llet de l'hospital. Els menors es troben fora de perill.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ingressa en l'UCI un jove d'Elx contagiat en el 'megabrot' de Mallorca" "Puc tindre coronavirus si he viatjat a Mallorca?"