Atenen amb EPI a una embarassada negacionista a l'Hospital La Fe de València

La dona no va voler posar-se la màscara en el paritori ni fer-se una PCR, i va ser tractada com un cas sospitós
Els ajuntaments han demanat als veïns que es facen la prova de PCR | Generalitat Valenciana

Una embarassada negacionista va obligar l'Hospital La Fe de València a activar el protocol de seguretat contra el coronavirus per a poder atendre-la durant el part de manera que els professionals van haver d'assistir-la amb un Equip de Protecció Individual (EPI), segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.


La dona va acudir fa unes setmanes a l'Hospital després de posar-se de part al costat d'un acompanyant i un advocat per a defensar el seu dret a no portar màscara dins del centre sanitari, segons ha avançat Onda Cero.


La dona va ser aïllada en una habitació per no posar-se la màscara ni fer-se una PCR i l'equip sanitari va haver de tractar-la com un cas sospitós de covid-19, tal com s'estableix en el protocol.


Segons informa Onda Cero, la dona ha interposat una denúncia contra l'hospital per tracte degradant, encara que a Sanitat no els consta en data de hui que s'haja presentat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una dona de 40 anys per coronavirus després de donar a llum a dos fetus" "Les primeres hores de l'alta del pacient de l'UCI-COVID tractat amb ozonoteràpia"