Desarticulen una festa en un pub de Mislata després d'identificar la decoració del local en les xarxes socials

Una patrulla es va personar en el local i va descobrir en el baix a un grup d'onze persones
Han sancionat als responsables del negoci, ja que han fet una infracció greu | Cedida

Este passat divendres, 26 de febrer, la Policia Local de Mislata, en la comarca de l'Horta (València), va detectar a través de les xarxes socials diferents vídeos d'un grup de persones en una festa il·legal i van reconèixer la decoració d'un conegut local de copes situat al carrer Santonja de la localitat.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', una patrulla es va personar en el lloc de la presumpta festa clandestina, però ningú va obrir la porta. Després d'informar la Policia Nacional, la Comissaria va enviar una patrulla i dos unitats van conseguir que els ocupants obriren el local.

Dins del negoci, els agents van pillar a 11 persones, que van ser sancionades, igual que els responsables del local, que han fet una infracció greu.

D'altra banda, este dissabte, les autoritats van dissoldre una altra festa després de rebre l'avís d'uns quants veïns que van sentir molt de soroll i la música alta en una  casa. En esta ocasió, els agents van imposar nou actes per incomplir les restriccions establides per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La resposta de Fernando Simón sobre els viatges per Setmana Santa" "ATENCIÓ: Sanitat notifica una «probable reinfecció» en Espanya amb la variant brasilera"