Mor una infermera de 29 anys de coronavirus que no es va vacunar per por

Diversos companys li van dir que si es posava la vacuna contra el COVID-19 podria tindre problemes per a quedar-se embarassada
 | GTRES

Samantha Wendell, una tècnica quirúrgica de 29 anys, que no comptava amb la vacuna covid, ha mort de coronavirus.


Esta infermera, resident a Kentucky, no va rebre la vacuna contra el coronavirus perquè que diversos companys de treball li indicaren falsament que causava infertilitat.

La jove no es va vacunar i ha mort després de diverses setmanes lluitant contra la malaltia del SARS-CoV-2, segons 'Daily Star'. La dona volia formar una família amb la seua parella, amb la qual s'anava a casar, i tenia por de no poder quedar-se embarassada si es vacunava contra el COVID-19.


Samantha va passar el dia de la seua boda, el passat 21 d'agost, a l'hospital i connectada a un respirador. La infermera tindrà el seu funeral a l'església en la qual s'anava a casar, i on els seus pares es van casar fa dècades.

"La desinformació la va matar. Si podem salvar més vides i vides de famílies, llavors este és el regal que ella ens va deixar per a entregar", ha explicat la seua cosina.


La jove va voler vacunar-se del coronavirus quan estava ja ingressada però ja era massa tard. "Em pesa molt el fet que això s'haja pogut evitar fàcilment", ha revelat la seua mare.

Els Estats Units té al 55,2% de la seua població vacunada contra el coronavirus. Mentre el comité d'assessors de l'Administració de Fàrmacs i Aliments recomana l'aplicació d'una dosi de reforç de la vacuna contra el COVID-19 de Pfizer per als majors de 65 anys i la població d'alt risc de la vacuna.

No obstant això, encara hi ha població que no vol vacunar-se enfront del virus malgrat el risc que comporta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quasi 26.000 persones es vacunen sense cita prèvia" "Així està sent la vacunació sense cita en el Martínez Valero"