Moren dos pacients de coronavirus per una fallada elèctrica a l'hospital

Els pacients, ingressats amb un quadre greu de coronavirus, van perdre la vida després d'un tall d'energia que va sofrir l'hospital de la capital de Jordània, Amman. Un hospital de caràcter privat on ja van morir altres 6 pacients per un altre tall d'oxigen

Dos pacients de coronavirus han mort a conseqüència d'una fallada elèctrica en un hospital de la capital de Jordània, Amman. Es tracta d'un nou incident després que sis pacients moriren al març per un altre tall d'oxigen.

L'últim incident ha tingut a l'hospital dels Jardins, de caràcter privat però llogat pel Govern per a atendre els pacients. Les causes de l'incident s'estan investigant en este moment, tal com ha comunicat el ministre de Salut, Firas al Hawari.

Així mateix, el ministre de l'Estat per a la Comunicació, Sajer Dudin ha explicat a Europa Press que la recerca es realitzarà a nivell tècnic per a descobrir les causes del tall d'energia i l'extensió dels danys causats.

Fa quatre mesos van dimitir almenys sis alts responsables sanitaris de Jordània, entre ells el ministre de Salut, a conseqüència de les morts d'almenys sis pacients en un hospital del país després d'un tall del subministrament d'oxigen.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El CSIC busca voluntaris per a l'assaig de la vacuna espanyola contra el coronavirus" "Sanitat registra 2.908 casos nous de coronavirus en la Comunitat Valenciana"