L'increïble nou efecte secundari de la vacuna de Pfizer

Les primeres experimentar este estrany efecte han sigut dones

A Noruega, un bon nombre de dones s'han queixat recentment en les xarxes d'un inusual efecte secundari després de rebre la vacuna anticovid de Pfizer: asseguren que els han crescut els sins.


Així, la història d'una tiktoker anomenada Emma, de 17 anys, va acaparar l'atenció dels mitjans locals. La bloguera assegura que els seus sins es van acréixer notablement 15 dies després de vacunar-se amb este fàrmac.

@ellemarshalll

i was confused what was happening xx #GetGrafting #foryoupage

♬ original sound - Chips999

"Va ser una espècie de crisi per a mi. Vaig haver de comprar un sostenidor d'una talla més gran", va dir, després de la qual cosa va rebre en els comentaris moltes històries similars per part d'altres dones.


No és l'únic cas referit en TikTok, on Elle Marshall va relatar en un post que el seu pit va augmentar "quasi dos talles" després d'immunitzar-se amb la mateixa vacuna.


El veredicte dels especialistes

 

D'acord amb el mitjà NRK, la vacuna sí que podria tindre un efecte d'esta magnitud a causa de les reaccions que poden presentar algunes dones després de vacunar-se amb este fàrmac.


El doctor Heinrich Bachmann va dir que l'eventual creixement dels sins és només aparent i es produeix per la inflamació temporal dels ganglis limfàtics, reacció que dura unes setmanes.


D'acord amb el metge noruec, Steinar Madsen, aproximadament el 10 per cent de les dones que reben la vacuna tindran els ganglis limfàtics inflamats, això fa els sins siguen impulsats una mica cap avant i semblen grans.
Les oficines de Pfizer van assegurar que fins a eixe moment no s'havia reportat casos d'esta índole, però no van descartar la possibilitat que la vacuna contra covid-19 poguera tindre aqueixos efectes adversos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Tribunal Superior de Justícia dona el vistiplau al toc de queda a 32 municipis" "Els experts adverteixen que la immunització sola no frenarà el coronavirus"