Noves restriccions per la covid-19 en la Comunitat Valenciana

El TSJCV autoritza les noves restriccions proposades pel Consell en la Comunitat Valenciana i que començaran este dilluns 24 de maig amb una duració de 14 dies

Les noves restriccions per coronavirus en tota la Comunitat Valenciana ja han sigut aprovades pel TSJCV i anunciades per la Generalitat Valenciana. Este dissabte tenia lloc la reunió Interdepartamental per decidir les noves mesures contra el coronavirus que seran vigents en la Comunitat Valenciana a partir d'este dilluns 24 de maig.

Hem començat el dissabte amb dubtes de si s'aprovarien les noves restriccions pel coronavirus a la Comunitat Valenciana i finalment sí que s'han aprovat. La principal mesura que semblava estar en l'aire era el toc de queda: tant si es mantenia com, en cas de fer-ho, en quin tram horari. Però el TSJCV ha autoritzat les últimes mesures que la Generalitat ha proposat. Les mesures que s'han presentat es consideren 'equilibrades' per part de la Sala i més útils que altres mesures contra la covid-19 de contagi nocturns com per exemple els botellons. D'esta manera, per al tribunal es tracta de mesures "orientades a una transició més intel·ligent".Estes són les noves restriccions per coronavirus a València


Horari toc de quedaEs prorroga la restricció nocturna durant 15 dies. El nou horari del toc de queda és d'1 a 6 de la matinada


Nou horari bars i restaurantsL'hostaleria podrà obrir fins a les 00.30 hores, amb l'interior al 50% i un màxim de 10 persones per taula.


Nombre màxim de persones en reunionsEs manté el màxim de 10 persones en reunions socials tant en àmbit privat com públic.


Aforament grans esdevenimentsS'amplia a 3.000 l'aforament en grans esdeveniments en interior. En esdeveniments exteriors, l'aforament augmenta a 4.000 persones.


Horari toc de queda a València

L'horari del toc de queda en la Comunitat Valenciana canvia. A partir d'este dilluns 24 de maig, l'hora del toc de queda a València començarà a la 1 de la matinada i acabarà a les 6, per la qual cosa hi ha un nou horari de toc de queda.

Restricció de llibertats que no suspensióSegons els magistrats, les mesures suposen únicament "la restricció o limitació de llibertats i drets fonamentals, no la suspensió d'estos".

La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) havia informat este mateix matí que no s'oposava a les restriccions per a contenir la pandèmia sol·licitades per la Generalitat Valenciana davant la imminent fi de l'estat d'alarma, segons fonts del ministeri públic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Comunitat Valenciana registra 127 casos nous de coronavirus i cap defunció" "Les baixes dades de la covid-19 a la Comunitat Valenciana és el màxim atractiu de Fitur"