Pilar Rubio confirma el seu positiu en coronavirus

La presentadora ha revelat que, de moment, ho està passant de manera asimptomàtica i guardant quarantena a casa

Fa tan sols uns dies, el Real Madrid llançava un comunicat per a anunciar que el seu capità, Sergio Ramos, havia donat positiu en coronavirus després de les proves rutinàries que els realitzen a tots els jugadors. La seua dona, Pilar Rubio, reapareixia des de la seua casa després de la notícia i contava que el futbolista es trobava “tancat a l'habitació” i que, en eixe moment, tant ella com els seus quatre fills havien donat negatiu. Però en qüestió de dies tot això ha canviat: la presentadora ha comunicat que és positiu en Covid-19.

Divendres passat, dies després de realitzar-li la primera prova, Pilar Rubio va descobrir que sí ha sigut contagiada i està travessant la malaltia. La presentadora no ha volgut fer esment fins hui dilluns, ja que fa tan sols unes hores compartia un primer pla des del jardí de la seua casa per a comptar als seus seguidors que havia gaudit de “un dia meravellós”, en el que al temps es refereix.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Consell estudia la possibilitat de 'flexibilitzar' les restriccions a l'hostaleria" "Sanitat registra 151 casos nous de coronavirus en la Comunitat Valenciana"