Puig: Esta setmana prendrem les decisions amb determinació sobre el coronavirus

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha mostrat "molt preocupat" davant l'augment dels contagis a la Comunitat durant l'última setmana

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha mostrat "molt preocupat" després de l'augment dels contagis a la Comunitat durant els últims dies i ha assegurat que "anem veure atentament com evoluciona la situació per prendre les decisions amb determinació i convicció".

Així ho ha assegurat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en declaracions als mitjans a l'arribada a la Cimera entre la Comunitat Valenciana i el govern Balears, Que se celebra este dilluns i dimarts a Palma de Mallorca, amb agents socials, la societat civil i empresaris per afermar aliances econòmiques, culturals i socials.

"Tot i que les tensions hospitalàries són més baixes que en el passat, ens preocupa l'evolució que pot tenir si es consolida l'ascens dels contagis", ha indicat el president.

Així mateix Puig ha afirmat que "la gran prioritat" ara mateix per al Consell i "per a tots els governs" és la de "la superació de la pandèmia, la reactivació econòmica, social i emocional".

"Són els joves els que estan més castigats pel virus perquè són el tram de població que no està vacunat ara mateix" ha explicat Puig.

"Cal centrar els esforços en l'acceleració de la vacunació i la màxima protecció i prevenció "perquè la pandèmia" no ha passat i segueix aquí. Encara està arrossegant a moltes famílies amb dificultat "ha conclòs el cap de Consell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: els nous positius ronden ja els 2.000 casos" "Que fer per a sol·licitar el passaport covid o certificat verd digital gratuïtament"