Sanitat confirma 18 brots de coronavirus en el territori valencià

Més de la mitat dels brots estan en la ciutat de València
18 brots en el territori valencià | cedida

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha confirmat este dilluns 18 brots nous de coronavirus en el territori valencià., que afecta a un total de 81 persones. De tots ells, 12 dels focus estan concentrats en la ciutat de València, amb 53 persones contagiades en tots ells. Els orígens dels brots de València són: 9 de caràcter social, 1 laboral i els altres 2 d'oci nocturn.

En la localitat de Bolbaite, en la Canal de Navarrés (València), hi ha un brot amb 5 persones contagiades, d'origen d'oci nocturn. Un altre està en Requena, en la Plana d'Utiel (València), amb 3 positius d'origen social. En Gandia, la Safor (València), se suma altre focus amb 4 casos d'origen social.

A demés, en el municipi d'Orpesa, en la Plana Alta (Castelló), s'ha detectat altre brot amb un total de 4 contagis d'origen social. Un altre dels 18 brots està en Manises, en l'Horta (València), amb 5 persones amb positiu d'origen social. L'últim focus està en Museros, en l'Horta Nord (València), amb 3 positius d'origen social.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Alarmant creixement dels casos en el territori valencià" "El territori valencià, per davall de la mitjana espanyola en taxa de PCR"