El territori valencià té la incidència acumulada més baixa d'Espanya

La taxa de positivitat ha decrescut i està per davall de la mitjana d'Espanya
El territori valencià té la incidència acumulada més baixa d'Espanya | ACN

El territori valencià ha registrat este dimecres la incidència acumulada de coronavirus més baixa de tota Espanya, amb 39,03 casos per cada 100.000 habitants, amb el que supera a Balears i es convertix en la regió amb menor índex de contagis.

A demés, la IA a set dies és la més baixa d'Espanya, amb 14,09 casos per 100.000 habitants, segons l'actualització diària de casos de coronavirus que publica el Ministeri de Sanitat. Per part seua, l'ocupació hospitalària també continua baixant: hi ha 365 pacients covid ingressats en planta, 31 menys que el dimarts, amb el que el percentatge d'ocupació de llits ha descendit del 3,48% al 3,21%. 

La pressió en UCI també baixa, amb 133 llits ocupats (quatre menys que el dilluns), una ocupació del 13,9%. Els dos paràmetres se situen per davall de la mitjana d'Espanya. Finalment, la taxa de positivitat ha decrescut del 4,62% al 4,47%, per davall de la mitjana d'Espanya (5,35%).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Local posa 104 denúncies en tres dies en Alacant" "144 contagis i 15 morts per coronavirus en les últimes hores en el territori valencià"