La vacuna de Moderna genera una immunitat de quatre mesos, segons l'últim assaig

La farmacèutica ho ha anunciat a través d'un comunicat
La vacuna podria arribar a generar fins a quatre mesos d'immunitat contra el virus  | ACN

Una nova investigació sobre la vacuna de Moderna ha fet créixer les expectatives sobre la fórmula contra el Covid-19 de la farmacèutica americana. Segons un estudi publicat pel 'The New England Journal of Medicina' la vacuna podria generar fins a quatre mesos d'immunitat contra el virus. Alicia Widge, investigadora en cap de Moderna, indica que esta data suggerix que la vacuna tinga una «immunitat duradora» davant del patogen.

La companyia, en un comunicat, ha indicat que «són notícies molt positives (...) Tots els participants tenien nivells alts d'anticossos contra el SARS-CoV-2 tres mesos després de la segona dosi». La farmacèutica ha anunciat que espera comptar entre «100 i 125 milions de dosis a escala mundial» de la seua fórmula per al primer trimestre del 2021. 

D'estes dosis entre 85-100 milions seran per als Estats Units i 15-25 per la resta del món. Actualment, la fórmula es troba en la tercera i última fase d'assaig i, en poc temps, es començarà a provar en 3.000 jóvens d'entre 12 i 17 anys. Cal recordar que el passat 30 de novembre la companyia farmacèutica va anunciar que la seua vacuna té una eficàcia d'un 94% i va demanar l'aprovació d'emergència.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Contundent resposta del ministre Illa als que rebutgen la vacuna" "Un corredor de la Marató València no va participar per donar positiu en la PCR"