Valencians atrapats en l'estranger pel coronavirus

El preu dels vols s'ha disparat davant la poca oferta
Molts valencians estan tenint dificultats per a tornar a Espanya | València Diari

Molts valencians es troben ara com ara atrapats en l'estranger, o amb moltes dificultats per a tornar a Espanya, davant la pandèmia del coronavirus a escala mundial. Són molts els vols que s'han cancel·lat i, davant la poca oferta, els preus s'han disparat.

Segons informa 'Levante-EMV', un grup de valencianes es troba entre els dos centenars d'espanyols atrapats en Bali (Indonèsia) i, finalment, ha conseguit un vol per a tornar a Espanya. Això sí, després de molts tràmits i a un preu molt més elevat de l'habitual: «Hem vist vols per 4.000, 5.000 euros... A vore qui s'ho pot permetre».

Per la seua banda, l'ambaixada d'Espanya en Indonèsia ha anunciat este mateix divendres, a través de Twitter, un vol Denpasar-Alacant per 1.300 euros i amb un màxim de 100 places. El termini per a sol·licitar este vol acaba este mateix dissabte a les 15 hores.

Però no només tenen problemes per a tornar a Espanya els qui es troben a l'altra punta del món, sinó que també alguns valencians que es troben en altres països d'Europa. És el cas d'una alacantina que viu en Londres i ha decidit tornar a casa que ha vist com en poques hores el preu del seu vol ha pujat de 60 a 300 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La celebració de les Falles 2020 continua sent una incògnita" "El que has de saber si et caduca el carnet de conduir durant l'estat d'alarma"