Viatja malgrat donar positiu per Covid-19 i acaba en l'UCI

El Govern de Canàries recorda que aquests incompliments de la normativa són sancionables

Aquest dilluns, 2 'agost, la Conselleria de Sanitat del Govern de Canàries ha informat de l'ingrés en l'UCI d'una persona amb coronavirus que no estava vacunada. El departament que dirigeix Blas Trujillo ha informat a través del seu compte de Twitter, que aquesta persona, malgrat ser contacte estret de diversos contagiats i de donar positiu en una prova diagnòstica fa quatre dies, va decidir anar-se'n de vacances a una altra illa.

Des de Sanitat es recorda que "aquests incompliments són sancionables" ja que, davant el positiu en una prova diagnòstica, cal guardar l'aïllament prescrit segons el protocol. També els contactes estrets de casos confirmats han de guardar aïllament, encara havent donat negatiu en la *PCR.

"Només si som responsables i complim amb els protocols i aïllaments aconseguirem frenar la corba de contagis", conclou Sanitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El 92% de pacients ingressats en UCI per coronavirus no té la vacunació completa" "Moderna i Pfizer pugen els preus de les seues vacunes per a Europa"