Alejandro, el triple campió olímpic que ha commocionat: «Tinc un tumor»

Ha confessat que patix càncer als 53 anys
L'atleta gallec Alejandro Gómez ha confessat que té un tumor cerebral inoperable | YouTube

L'exatleta gallec Alejandro Gómez, tres voltes medalla olímpica en els Jocs del 1988 (Seül), 1992 (Barcelona) i 1996 (Atlanta), ha confessat al diari 'Faro de Vigo' que li han detectat un tumor cerebral inoperable. El deportista assenyala que la seua mort és inevitable i que està rebent ajuda d'una psicòloga en esta difícil etapa per la que està travessant després de conéixer la notícia.

Gómez ha assegurat al mitjà gallec que l'assistència psicològica li ha donat «les pautes a seguir». «M'ha ajudat a ordenar el meu interior, a tranquil·litzar-me. No puc lluitar a soles en esta batalla i en els dies complicats ha sigut d'enorme ajuda per a arribar el millor possible al dia final», ha confessat el deportista de 53 anys.

«Sempre vaig fer el que havia de fer en cada moment. És possible que fera algunes correccions, com qualsevol, però em sent feliç amb la majoria de les coses que m'han passat o que he tirat endavant. No sent que m'he quedat sense res a fer», ha assegurat Alejandro Gómez, conegut en el món de l'atletisme com 'El Galgo de Zamáns'. Actualment, es troba ingressat en l'hospital Alvaro Cunqueiro de Vigo a causa de la ràpida evolució de la malaltia, a on s'ha casat amb la seua parella. 

«Que la gent em recorde com la bona persona que vaig ser»

Finalment, el deportista gallec ha remarcat que en el seu adeu no vol que la gent destaque els seus mèrits ni els premis deportius. «Que la gent em recorde com la bona persona que vaig ser», ha demanat l'atleta, que va ser en diferents ocasions campió d'Espanya de 10.000 metres, de mitja marató i de cros. Diverses personalitats del món del deport ja han tingut unes paraules per a Gómez, és el cas del popular exatleta Abel Antón

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tornen els entrenaments en Xirivella amb estrictes mesures de seguretat" "Demanen una multa milionària i presó per a l'expilot Sito Pons"