Alfafar inaugura l'exposició “Els nostres ídols. Roberto Gil” de la Fundació VCF

L'exposició està dedicada al que va ser gran capità, entrenador i secretari tècnic del club

L’Ajuntament d’Alfafar ha inaugurat l'exposició “Els nostres ídols. Roberto Gil” de la Fundació VCF en l’Espai Jove, organitzada pel consistori, la Penya Valencianista d’Alfafar i la pròpia Fundació VCF.

L'exposició, dedicada al capità, entrenador i secretari tècnic del Valencia CF Roberto Gil, estarà a Alfafar fins al pròxim 17 de setembre.


En l'acte d'obertura, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, i la tinenta d'Alcalde, Empar Martín, al costat del president de la Penya Valencianista d'Alfafar, van donar la benvinguda al director executiu i conseller del Valencia CF, Joey Lim, així com a la resta de representants del club, la Fundació VCF, l'Associació Futbolistes VCF i la resta d'assistents.

L'homenatjat, Roberto Gil, no va poder assistir a l'esdeveniment, però va deixar un missatge en vídeo agraint als assistents la seua presència.


El regidor d'esports, Eduardo Grau, va voler destacar la importància d'estes exposicions en el municipi de l'Horta: “L'exposició que organitzem l’Ajuntament d’Alfafar, la Penya Valencianista i la Fundació VCF s'ha convertit en un fix en l'agenda d'Alfafar durant el mes de setembre. La col·laboració entre les tres institucions ve de fa molts anys i només podem agrair a la penya valencianista i a la Fundació la seua predisposició sempre per a portar-nos cada any una nova exposició”.


A la inauguració van assistir la tinenta alcalde d'Alfafar, Empar Martín; el regidor de Festes i Esports, Eduardo Grau; Joey Lim, director executiu i conseller del Valencia CF i patró de la Fundació VCF; Salvador Martínez, patró de la Fundació; Teo Swee Wei, director de la Fundació; els ambaixadors del Club Miguel Ángel Bossio i Miguel Tendillo; i José Manuel Sempere i Arturo Boix per part de l'Associació Futbolistes VCF.

Roberto Gil 

Roberto Gil, nascut el 30 de juliol de 1938 a Paterna, va ser el cor en el centre del camp del València CF des de la temporada 1959-60 fins a la seua retirada el febrer de 1971 (300 partits).

El gran capità va sumar dos Copes de Fires (1962 i 1963) i una Copa (1967). També entrenador i secretari tècnic del club blanc-i-negre, l'exposició li ret homenatge en el seu 50 aniversari després de retirar-se dels terrenys de joc.


Les persones interessades podran acudir a l’Espai Jove (Plaça Sequer de Nelot s/n) en horari de dilluns a divendres de 16.00 a 20:30 h, i dimarts i dijous de 9.00 a 14:00 h. “Els nostres ídols: Roberto Gil” està organitzada pel Departament de Patrimoni-Museu VCF, de la Fundació VCF, amb la col·laboració de l'Associació Futbolistes VCF i el Museu de l'Athletic Club.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'últim negoci milionari de Piqué" "La rutina d'exercicis que has de fer si tens més de 50"