Catalina Corró recau del seu tumor cerebral

La nadadora recau del seu tumor cerebral i es veu obligada a 'penjar el banyador' temporalment
Corró deixarà les competicions temporalment però no vol oblidar-se'n d'elles | Instagram (@catalinacorro)

 

«El dia 10 de setembre, els cirurgians em deien que m’havien de tornar a operar perquè alguna cosa en el meu cervell no està bé i està patint», escrivia Catalina Corró en les seues xarxes socials. D'esta manera anunciava la nadadora mallorquina la seua recaiguda en el tumor cerebral del que ja va ser tractada en 2017. Com a conseqüència, es veu obligada a retirar-se temporalment de les competicions i a centrar-se únicament en la seua salut.

Ja va superar la malaltia fa dos anys

Catalina Corró ja es va curar l’any 2017, quan a principis d’any li detectaren un tumor cerebral greu, l’extracció del qual era complexa per la rapidesa amb què evolucionava. Després de ser atesa immediatament i de moltes hores de quiròfan, els especialistes li'l van traure, amb un pronòstic més que positiu, ja que dos mesos després reprenia els entrenaments i les competicions, arribant a imposar-se a Mireia Belmonte en la prova de 400 estils dels Jocs del Mediterrani del 2017 i guanyant la medalla d’or.

La nadadora va guanyar la medalla d'or en la prova de 400 estils dels Jocs del Mediterrani del 2017 | Instagram (@catalinacorro)
 

«La vida m’ensenyarà a valorar més el que tinc»

Si l’esperit irrompible de la nadadora no es va trencar en aquell moment, tampoc ho farà ara. «Els atacs d’ansietat, les nits sense dormir per por a tancar els ulls i els dies sancers plorant passaran i, una volta més, la vida m’ensenyarà a valorar més el que tinc al meu voltant i a ser, encara, més pacient», relata.

Segons explica en el seu Instagram, ha acceptat que no sempre pot estar al 100% i que, a voltes, la part positiva de les coses és difícil de vore, però és totalment conscient que «s’ha d’aprendre a passar pels llocs més profunds que et pugues imaginar per a després, una volta estigues preparat, començar a escalar».Ara per ara, i per molt que la malaltia se li estiga «fent bola», Catalina Corró no s’oblida del seu món i tampoc es vol despedir d’ell. «Només m’atrevisc a pronunciar un ‘fins després!’».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marc Márquez, campió mundial de Moto GP" "Dol en el futbol per la mort de Marcel, un jugador de només 7 anys"