El coronavirus arriba al Llevant UD: Un positiu en el primer equip

Ho ha confirmat el club en un comunicat oficial
S'ha detectat un cas en el primer equip | Llevant UD

El coronavirus està arribant als equips de futbol, també als valencians. Esta setmana es confirmaven diversos positius en el València CF i ara ha sigut el torn del Llevant UD. Este mateix dijous s'ha confirmat un positiu en el primer equip, segons ha informat el club en un comunicat.

El Llevant UD ha fet proves PCR i serològiques a tècnics, jugadors i treballadors i finalment els servicis mèdics han rebut la confirmació d'un cas positiu.

A pesar d'això, el club ha assegurat que «es tracta d'un cas que ja havia sigut detectat fa alguns dies per part dels servicis mèdics del club i es trobava controlat i en seguiment». En este sentit, asseguren que «no hi ha hagut nous casos positius respecte dels que ja es tenia constància».

D'altra banda, els jugadors seran sotmesos este divendres i dissabte a les proves mèdiques i físiques abans de començar la pretemporada i el dissabte es repetiran les proves PCR a tècnics, jugadors i treballadors abans de l'entrenament de dilluns en la Ciutat Deportiva.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Última hora: Dos casos de coronavirus en el València CF" "Última hora: Activat el protocol en el València CF per un positiu en coronavirus"