L'angoixa d'un dels fills de Messi per haver de marxar a París

Thiago, el fill gran de Messi, és qui pitjor porta el trasllat a París, segons ha explicat el mateix futbolista: ««Thiago ho porta per dins, ho pateix i no ho expressa»
Messi canvia radicalment de vida: d'un dia per l'altre se'n va a París per jugar amb el PSG | Instagram | @antonelaroccuzzo

En un obrir i tancar d’ulls, Leo Messi canviava de pell, es convertia en el nou jugador franquícia del Paris Saint-Germain i a Barcelona havien de fer mans i mànigues per reformular el discurs. El cert, però, és que la notícia de l’adéu del ‘10’ va sorprendre fins i tot al mateix futbolista.

Tot just l’any que havia decidit quedar-se en el Barça, les necessitats econòmiques de la caixa blaugrana l’obligaven a anar-se'n. I ho feia, per més inri, per la porta de darrere. El colmo ja era que se n'anava a París, club que no compta majoritàriament amb l’acceptació per part de l’afeccionat blaugrana.

Ni l’afeccionat ni el fill gran de Messi, Thiago. Segons va explicar Messi en una entrevista a la BBC amb el periodista català Guillem Balaguer, el seu fill gran és a qui més li ha costat de pair la notícia. «El meu pare va vindre a casa després de reunir-se amb Laporta. Em va dir que no podia seguir al Barça», va dir Messi mentre afegia: «Vaig haver de reunir el valor per explicar-ho primer a la meva dona, Antonela, i després als xiquets».

Thiago, el més tocat de tots

Restava, per tant, l’escull més difícil: explicar-los a Thiago, Mateo i Ciro que havien de fer les maletes. «Ens vam alçar per veure com els hi explicàvem als xiquets de la millor manera. Al mes de desembre els vam dir que ens quedàvem i sabíem el colp que representaria», deia Messi.

«Sobretot per a Thiago representava un colp», al·legava Messi mentre explicava: «Moltes vegades pensem massa. Al final els xiquets assimilen les coses d’una manera que no podem arribar a entendre».

Dit això, però, Messi feia un incís per parlar del seu fill gran. «Thiago ho porta per dins, però demostra que està feliç, content i preparat pel canvi. El conec, però, i és com jo. Ho pateix moltíssim per a ell mateix i no ho expressa. No és res greu, segurament s’adaptarà i veurà que és una experiència nova».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Messi fitxa pel PSG" "La nova normativa de Sanitat en els partits de la Lliga Professional de Futbol"