La Fundació Esportiva Municipal de València celebra el Dia internacional de l'Esport

La campanya vol remarcar els valors associats a l'esport i promoure la pràctica d'activitat física entre la població

La Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) commemora el Dia Internacional de l'Esport amb una campanya que pretén remarcar els valors associats a l'esport, al mateix temps que es promou la pràctica d'activitat física entre la població general.

El 6 d'abril és el dia acordat per Nacions Unides (ONU) per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l'esport, especialment, quant al desenvolupament i la pau. Aprofitant esta jornada, l'FDM vol "posar èmfasi en tots aquells aspectes positius que es vinculen amb la pràctica esportiva. En un moment en què, a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, les interaccions socials s'han vist reduïdes i la salut mental s'ha ressentit, l'esport destaca com una font de benestar i salut.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de València i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, ha explicat que "València, és sens dubte, la capital de l'esport. Continuem apostant per la consolidació de l'esport base en totes les seues disciplines a la nostra ciutat, compaginant-lo amb l'organització d'esdeveniments esportius d'àmbit nacional i internacional que continuen posicionant a València com la capital mediterrània de l'esport".

"La crisi sanitària que estem vivint ha dificultat i continua posant traves a la pràctica d'activitat física tal com la coneixíem, però, així i tot, València, conscient de la importància que té, està treballant per a afavorir l'esport segur" ha assegurat l'edil.

Campanya de Xarxes Socials

Per a la celebració del Dia Internacional de l'Esport, l'entitat aposta de nou per a acostar-se a la ciutadania mitjançant les xarxes socials per a promoure l'esport a València. La proposta de la Fundació tracta de reconéixer l'esport com una activitat que fomenta valors com són la resiliència, la superació, la solidaritat, el respecte o la igualtat, tots ells especialment importants en el context actual de pandèmia.

El dia 6 d'abril l'organisme compartirà en les seues xarxes socials el cartell commemoratiu que s'ha preparat. Així i tot, "el plat fort" tindrà a veure amb la publicació de diverses imatges –en Facebook, Twitter i Instagram– acompanyades per frases de motivació que al·ludeixen a l'esforç, la confiança o la perseverança, amb la intenció d'animar a la ciutadania a practicar esport i sensibilitzar sobre la importància que té en les nostres vides.

La façana de l'Ajuntament lluirà una pancarta

Així mateix, els dies 5 i 6 d'abril, la façana del consistori lluirà una pancarta que recordarà la celebració del Dia de l'Esport, de manera que totes les persones que transiten per la plaça de l'Ajuntament de València durant els dies de Pasqua podran ser coneixedores de la commemoració.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Reial Societat es proclama campió de la Copa del Rei 2020" "La trista notícia que han anunciat sobre els Jocs Olímpics de Tòquio: «És una decepció»"