Mor Martín Labarta, el delegat de camp del València Basket

Ho ha anunciat el club en un breu comunicat
El club ha lamentat la seua pèrdua en un comunicat | València Basket

El València Basket ha perdut este diumenge a una de les persones més estimades dins de la seua família deportiva. El club ha anunciat la mort de Martín Labarta, el delegat de camp del València Basket, a través d'un breu comunicat, en el que ha volgut compartir unes mostres de condol.

Labarta ha exercit com a delegat de camp durant 26 temporades, una llarga trajectòria en la que «ha contribuït en els set títols que descansen en les nostres vitrines, deixant un record inesborrable en tots els jugadors, entrenadors, àrbitres, aficionats, periodistes i personal del Club amb els que va coincidir al llarg dels anys».

El València Basket Club ha volgut transmetre el seu condol per la pèrdua i «tot el seu suport i ànim a la seua família i amics». A demés l'ha descrit com a «l'amic, el company, el suport en els bons i en els mals moments, el respectat i admirat per la seua senzillesa i integritat, pels seus valors». 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dol en el València CF per la mort del seu exvicepresident" "Destrossen les instal·lacions d'un equip de futbol valencià"