L'últim negoci milionari de Piqué

El hòlding Kosmos, de què el capità del Barça és propietari, s'ha aliat amb l'empresa Enjoy Television per firmar un contracte fins al 2024
Shakira i Piqué, una de les parelles més mediàtiques del país | GTRES

Kosmos Holding, presidida pel flamant capità del Barça, Gerard Piqué, i que engloba empreses a què pertanyen els drets del FC Andorra o la Copa Davis, ha comprat més drets televisius. Aliat amb l'empresa Enjoy Television —que té el domicili social a Madrid— i Ibai Llanos, Piqué ha comprat els drets televisius de la Ligue 1 francesa, que l'streamer retransmetrà a través del seu canal de Twitch.

Així, segons ha informat el portal especialitzat en la indústria de l'esport 2Playbook, Piqué i Ibai facilitaran la visibilitat de la lliga francesa tot aprofitant l'impuls que gaudirà amb l'arribada de Lionel Messi al París-Saint Germain. Una volta més, el central del Barça obre una altra porta econòmica, una nova via de negoci, que s'emportarà l'audiència que generarà el PSG.

En aquest sentit, Ibai Llanos ha escrit en un tweet que la retransmissió del primer partit, el del debut de Leo Messi amb el PSG, el diumenge a tres quarts de nou contra el Reims, serà «un dia històric». Per això, ha demanat a la seva audiència que «rebentem la plataforma».

L'acord durarà tres anys 

De l'acord no n'han transcendit les xifres, però s'ha pogut saber que s'allargarà al llarg dels pròxims tres anys. Una xifra que coincidirà aproximadament amb la duració del contracte de Leo Messi amb el PSG, que durarà fins al juny de 2023. Amb el moviment es podrà començar a veure la lliga francesa de futbol aquest mateix cap de setmana, després que les tres primeres jornades no s'hagin retransmès a l'Estat espanyol ni per televisió en obert ni per cap plataforma OTT.

Telecinco també retransmetrà la Ligue 1

Ara, Kosmos, que ja va aconseguir els drets de la Copa Amèrica, juntament amb Enjoy Television, busquen vendre la llicència obtinguda a través del contracte firmat per tal que els partits es puguin veure a través d'algun canal de televisió o una OTT. L'últim acord amb la lliga francesa el va signar Movistar i li va costar 2,5 milions. D'altra banda, Telecinco també ha anunciat que retransmetrà la Ligue 1.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'angoixa d'un dels fills de Messi per haver de marxar a París" "La vida de Messi i Antonela a Paris: viuran en un hotel de luxe"