Piqué respon a les crítiques d'un periodista de 'El Chiringuito': «T'has passat de la ratlla»

Es van enganxar a través de Twitter després de l'empat a zero del Barça en el camp del Sevilla
Gerard Piqué torna a ser el centre de la polèmica després d'enganxar-se amb un periodista madrileny | ACN

Nova enganxada entre Gerard Piqué i Edu Aguirre, tertulià de 'El Chiringuito'. El central del Barça va respondre a les crítiques d'Aguirre amb una frase curta que ha desencadenat la polèmica en les xarxes socials. Acabat el partit entre el Sevilla i el FC Barcelona, Piqué va fer declaracions en els micròfons de Movistar, assegurant que no estava en les seues mans guanyar la Lliga perquè era improbable que el Reial Madrid perdera punts d'ara al final de temporada després del que s'havia vist en les primeres jornades, insinuant ajudes arbitrals a l'equip blanc.

A través del seu compte de Twitter, Edu Aguirre va citar el tuit en el què apareixien les declaracions del central català, criticant-les. «S'ha de vindre plorat de casa», escrivia el periodista. La resposta de Piqué va ser curta i directa: «T'has passat de la ratlla». En este sentit, molts usuaris d'esta xarxa van recordar l'incident que fa uns anys va tindre Aguirre durant un programa de 'El Chiringuito, quan li va caure un estrany tros de paper de la butxaca que molts van identificar com una paperina de cocaïna.

Molts usuaris de Twitter han aplaudit el tuit de Gerard Piqué, encara que altres han criticat al central i han instat el tertulià de 'El Chiringuito' a denunciar al futbolista. El que no es pot negar és la repercussió que ha tingut el tuit, amb 38.000 retuits i uns 100.000 m'agrada.

No és la primera enganxada que tenen

La d'este divendres no és la primera enganxada que tenen Edu Aguirre i Gerard Piqué. Abans del Mundial de Rússia, l'any 2018, van tindre una enganxada en una atenció a mitjans en relació amb els xiulets que rebia el central quan jugava amb la selecció espanyola. Piqué, en el seu intercanvi de paraules, va acusar a Aguirre d'incentivar els xiulets contra la seua persona.

Aguirre va qüestionar al futbolista si els xiulets que rebia eren conseqüència de les seues crítiques al Reial Madrid o per la seua postura sobre la independència catalana. Piqué li va respondre que la gent ja no xiulava i que Aguirre i els seus mitjans, incentivaven els xiulets amb enquestes i donant importància al tema.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alejandro, triple campió olímpic: «Tinc un tumor»" "Tornen els entrenaments en Xirivella amb estrictes mesures de seguretat"