La Superliga ferida de mort abans d'escomençar

Els sis equips anglesos anuncien la seua retirada, però els tres espanyols i els tres italians confirmen en un comunicat que pretenen seguir avant

La Superliga ha arribat a la seua fi abans de començar a caminar després de l'adeu dels sis equips anglesos. Primer va ser el Manchester City, però al caient de la mitjanit es van sumar els altres cinc equips.

Les protestes unànimes del món del futbol, les amenaces del mateix govern del Regne Unit, les de UEFA, FIFA i Premier League han sigut el detonant de l'adeu primer de l'equip de Pep Guardiola i després de les de la resta d'equips que dissabte passat van signar el document d'adhesió a la Superliga i que en la nit del dimarts han atés que significa que el projecte salta per l'aire.


Més tard, passada ja la mitjanit, els tres equips espanyols (Real Madrid, Barcelona i Atlético) i els tres italians (Juventus, Inter i Milan) van anunciar en un comunicat conjunt que pretenen seguir avant amb la Superliga i que els anglesos es van baixar del vaixell, forçats per les pressions.


De totes maneres, ni la documentació signada, vinculant per a tots això amb importants penalitzacions i càstigs econòmics, ha sigut cap obstacle per a la renúncia del signat per part dels equips anglesos. És més, algun d'ells, com va ser el cas de l'Arsenal, van demanar públicament perdó pel moviment fet.


Segons explica MARCA, la plantilla del Liverpool en boca del seu capità Henderson, va fer un comunicat posicionant-se en contra, un altre factor que va pesar de la decisió dels equips anglesos així com la reacció de molts capitans.


A tots estos moviments també es va unir la dimissió d'Ed Woodward, vicepresident del United i que segons informacions va avançar el seu adeu ja pactat.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La UEFA planta a la Superlliga i deixarà els jugadors sense seleccions" "L'amenaça de la Lliga a Barça, Madrid i Atlético: «Prendrem les mesures necessàries»"