Vols ficar-te en forma? Vila-real ofereix classes gratuïtes esportives a l'aire lliure

La programació es desenvoluparà durant els pròxims cinc diumenges en diferents places de la ciutat amb les corresponents mesures anti covid

El Servei Municipal d’Esports ha presentat una nova iniciativa en col·laboració amb els gimnasos de la ciutat per a contribuir a la reactivació de les empreses esportives locals que s'han vist especialment afectades per la crisi de la covid-19.

Es tracta d'una campanya de classes dirigides a l'aire lliure gratuïtes i obertes a la ciutadania que es realitzaran durant els pròxims cinc diumenges en diferents places de la ciutat.

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui esta proposta al costat del propietari del gimnàs Actual Gym, Juanjo Nares, en representació dels gimnasos participants, entre els quals estan també Inlinia, M’Activa, Nou Gim i Jumasi.


“Fa quasi una dècada vam apostar per la col·laboració públic-privada amb els gimnasos de la ciutat per a treballar junts y oferir a la ciutadania de Vila-real el que ens demanda, que és poder practicar esport”, ha recordat Serralvo, qui ha agraït l'esforç i la implicació d'estes empreses locals per a “ajudar al fet que la marca de ciutat de la salut i l'esport vaja avant”.

En este cas, la programació de classes dirigides a l'aire lliure gratuïtes i obertes a la ciutadania persegueix, a més d'ampliar l'oferta esportiva ara que s'han suavitzat les restriccions per la pandèmia, “col·laborar amb la reactivació d'un sector local com són les empreses esportives que s'han vist també molt afectades per la crisi de la covid-19, que els ha obligat a tancar també els seus negocis durant un temps”.


La campanya de classes dirigides a l'aire lliure es desenvoluparà durant els pròxims cinc diumenges a les 10.00 hores.

El 13 juny es realitzarà una classe de zumba-cubbà en la plaça de la Maiorasga; el 20 de juny s'ha programat una classe de bodi pump-power dumbell en la plaça de Jaume I; el 27 de juny la plaça Major acollirà una classe de ciclisme de sala; el 4 de juliol s'ha programat una classe de zumba-cubbà en la plaça del Llaurador i finalment l'11 de juliol l'activitat d'entrenament d’abdomen en la plaça de la Maiorasga tancarà el calendari de classes.


Juanjo Nares ha explicat que les classes tindran una duració aproximada d'una hora i que la inscripció es podrà formalitzar bé a través de l'oficina del Servei Municipal d’Esports, en les instal·lacions de la piscina Yurema Requena, o en els gimnasos participants.

“Les activitats compliran tots els protocols anti covid pel que s'establirà un aforament màxim”, ha indicat Nares. Amb tot, el regidor d'Esports ha afegit que “si es produeix una nova relaxació de les restriccions del Consell a estes activitats, anirem adaptant les mesures i l'aforament de cada activitat”.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tens ganes de futbol? Els partits més esperats de la fase de grups de l'Eurocopa 2021" "Sergio Busquets, positiu per coronavirus a la meitat de la concentració d'Espanya"