El Consell de la Joventut de València organitza un concurs de ninots de falla fets a mà

El Consell de la Joventut de València ha organitzat un concurs de ninots de falla fets a mà dirigit a les persones jóvens de la ciutat
El pròxim 18 de març el jurat triarà als guanyadors del concurs | Cedida

El Consell de la Joventut de València ha organitzat un concurs de ninots de falla fets a mà dirigit a les persones jóvens de la ciutat, en el que els dos millors seran premiats amb una visita al taller de l'artista Manuel Algarra i podran gaudir d'una mascletà des de l'Ajuntament de València, quan la festa puga tornar a celebrar-se.

Segons ha indicat l'organisme en un comunicat, amb l'objectiu de mobilitzar a les persones jóvens de la ciutat apassionades de les Falles, des del Consell de la Joventut de València (CJV) han llançat, a través d'Instagram, un concurs de ninots artesans dirigit a menors de 30 anys. Fins al pròxim 15 de març es podrà participar en el concurs, seguint les bases publicades en la web.

Finançat gràcies a una subvenció de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per al foment del valencià en l'àmbit social, este concurs busca premiar el ninot més original, elaborat de forma no contaminant per jóvens d'entre 16 i 30 anys, residents o estudiants en la ciutat de València.

18 de març, la data clau per als guanyadors del concurs

Un jurat triarà el pròxim 18 de març, en plena setmana fallera, els dos ninots més cridaners.

La crisi provocada pel coronavirus ha trencat les expectatives dels qui esperaven poder celebrar el mes vinent de març l'enyorada festa de les Falles de València, la primera volta en tota la seua història que no es podran gaudir per segon any consecutiu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Les Falles 2021 se celebraran amb diferents activitats culturals" "Paterna anuncia la data de la celebració de les Falles 2021"